MSZ-AP LARGE

Po ju prezantojmë njësine e brendshme MSZ-AP LARGE me një dizenjo kompakte dhe përformancë të lartë “A++” si në njësitë e brendshme dhe të jashtme.  

MSZ-AP LARGE

Capacity in kW

Capacity in kW

Dokumenta

Katalog Teknik

Download
MSZ-AP

Download
Katalog i përgjithshëm

Download