Produktet

MSZ-LN Hyper Heating

Njesi rezidenciale ZUBADAN (-25 °C)

I krijuar për të plotësuar dekorin modern të ambjenteve të brendshme, seria

Go icon

MFZ-KJ Hyper Heating

Njesi rezidenciale ZUBADAN (-25 °C)

Kapacitet i lartë, kursimi i energjisë dhe dizenjo në harmoni me ambientet

Go icon