Produktet

PKFY-P VLM

Sisteme VRF Njësi të brendshme Murale

Kondicioneri PKFY-P VLM është zgjidhje e përkryer për ambientet tuaja.  

Go icon

PKFY-P VKM

Sisteme VRF Njësi të brendshme Murale

Dizajn elegant me linja të thjeshta, të pastra dhe me dimensione kompakte.

Go icon

PAC-LV11-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Murale

Modeli LEV11  është krijuar për të lejuar lidhjen e njesisë së brendhsme

Go icon