Produktet

MSZ-LN

Ambiente banimi Mono Split Murale

I krijuar për të plotësuar dekorin modern të ambjenteve të brendshme, seria

Go icon

MSZ-EF

Ambiente banimi Mono Split Murale

Krijuar për të plotësuar dekorin modern kudo që instalohet. Kondicioneri Kirigamine Zen

Go icon

MSZ-AP

Ambiente banimi Mono Split Murale

Po ju prezantojmë njësine e brendshme MSZ-AP me një dizenjo kompakte dhe

Go icon

MSZ-AP LARGE

Ambiente banimi Mono Split Murale

Po ju prezantojmë njësine e brendshme MSZ-AP LARGE me një dizenjo kompakte

Go icon

MSZ-BT

Ambiente banimi Mono Split Murale

Linja MSZ-BT është linja më e re nga Mitsubishi Electric. Elegante, kompakte

Go icon

MSZ-SF GF

Ambiente banimi Mono Split Murale

Ju prezantojmë me një njësi të brendshme moderne, kompakte dhe me zhurmë

Go icon

MSZ-HR

Ambiente banimi Mono Split Murale

Kompakt, dhe përformancë të lartë si në njesinë e brendshme dhe të

Go icon

MSZ-HJ

Ambiente banimi Mono Split Murale

Njësitë e jashtme dhe të brendshme të Serive MSZ-H falë teknologjisë inverter,

Go icon