Produktet

MXZ-VFHZ

Multi split ZUBADAN (-25 °C)

Njësia e re MXZ me gaz R32 ju lejojn krijimin e një

Go icon

MXZ-VAHZ

Multi split ZUBADAN (-25 °C)

Njësia MXZ ju lejojn krijimin e një oazi komforti në shtëpinë dhe

Go icon