Produktet

MSZ-LN

Ambiente banimi Mono Split Murale

I krijuar për të plotësuar dekorin modern të ambjenteve të brendshme. MSZ-LN,

Go icon

MSZ-EF

Ambiente banimi Mono Split Murale

Konsum i ulët, përformanca lartë dhe qetësia, të gjitha të kombinuara e

Go icon

MSZ-AP

Ambiente banimi Mono Split Murale

Po ju prezantojmë njësine e brendshme MSZ-AP me një dizenjo kompakte dhe

Go icon

MSZ-AP LARGE

Ambiente banimi Mono Split Murale

Po ju prezantojmë njësine e brendshme MSZ-AP LARGE me një dizenjo kompakte

Go icon

MSZ-BT

Ambiente banimi Mono Split Murale

Linja MSZ-BT është linja më e re nga Mitsubishi Electric. Elegante, kompakte

Go icon

MSZ-SF GF

Ambiente banimi Mono Split Murale

Ju prezantojmë me një njësi të brendshme moderne, kompakte dhe të qetë.

Go icon

MFZ-KJ

Ambiente banimi Mono Split Dysheme

Kapacitet i lartë, kursimi i energjisë dhe dizenjo në harmoni me ambientet

Go icon

MFZ-KT

Ambiente banimi Mono Split Dysheme

Kapacitet i lartë, kursimi i energjisë dhe dizenjo në harmoni me ambientet

Go icon

MLZ-KP

Ambiente banimi Mono Split Kasetë

Ju prezantojme një model të ri, kasetë Multi-Split me dimensione të brendshme

Go icon