MSZ-AP

Po ju prezantojmë njësine e brendshme MSZ-AP me një dizenjo kompakte dhe përformancë të lart “A+++” si në njësitë e brendshme dhe të jashtme.        

MSZ-AP

Kapaciteti në kW

Kapaciteti në kW

Kompakt & Stil

Të gjitha modelet e serisë janë të prezantuara në Single-Split, kurse Multi-Split janë modelet nga 15-60.

 

Eficiencë energjitike

Të gjitha modelet e serisë janë të renditura “A+++” ose “A++” në ftohje dhe “A++” ose “A+” në ngrohje (kjo në klimë mesatare)*.

Kurse për klimë të butë të gjitha modelet e serisë janë “A+++” në ftohje dhe ngrohje.**

 

*Klimë mesatare i referohet klimës së Strasburgut.

**Klimë e butë i referohet klimës së Athinës.

 

Shpërndarje ajri efikase

Shpërndarje ajeri horizontale

Fletët e kondicionerit drejtojnë ajrin drejt tavanit për të shmangur pakënaqësitë.

Automatike

Fletët e kondicionerit në metoden automatike lëvizin majtas, djathtas, lart dhe posht duke përdorur pultin.

I qetë

Njësia e brendshme punon në nivel minimal zhurme 19 dB (A), që ofron një ambient të qetë.

Sistem kontrolli Wi-Fi

Njësia e brendshme është e pajisur me një ndërlidhës Wi-Fi, i cili është i inkorporuar brenda njësisë së brendshme.

Mund të kontrolloni kondicionerin dhe statusin e operimit me anë të sistemit “MELCloud” nga tableti, telefoni apo kompjuteri juaj.

 

 

Njësi e jashtme për zona të ftohta

Njësitë e jashtme Monosplit janë në modelin standard dhe atë për zona të ftohta, të pajisur me ngrohës elektrik (në bazamtni  e njësisë).

Ky ngrohës parandalon formimin e akullit në bazament kur temperaturat janë posht zeros dhe mbron ventilatorin.

 

 

Funksioni “i-save”

Duke përdorur funksionin “i-save” ju i falni akoma më shumë rehati vetes tuaj. Përdoret kur ju largoheni nga dhoma ose flini gjumë, duke kursyer kështu kohë dhe energji. Nëse shtypni butonin një herë, ju shkoni në temperaturën “i-save”, kurse dy herë shkoni në temperaturen e mëparshme.

 

Filtrim i avancuar

Filtri arrin të pastroj pluhurat, papastërtitë në mënyrë eficiente dhe është antibakterial. Kjo bën që komforti juaj të arrij në një nivel tjetër, duke patur ajër të pastër.

 

Filtri PLASMA QUAD CONNECT

Filtri PLASMA QUAD CONNECT shtohet si aksesor shtesë mbi kondicioner duke bërë të mundur eleminimin e 6 ndotësve kryesor të ajrit si: viruset  (duke përfshirë këtu dhe COVID-19), bakteret, alergjentet, mykun, pluhurin dhe grimcat PM 2.5.

Modalitet Standby i Ulët

Pajisjet elektronike konsumojnë energji elektrike dhe kur ato nuk përdoren. Ndërkohë që ne, mundohemi të ulim konsumimin gjatë përdorimit të pajisjeve, ulja e konsumimit të saj gjatë mospërdorimit është po aq e rëndësishme.

Funksioni “Night Mode”

Kur aktivizoni funksionin “Night Mode” operimi i kondicionerit ndryshon si mëposhtë:
1. Ndriçimi i llambes tregues bëhët më i ulët.
2. Nuk ka tingull.
3. Zhurma e njësisë së jashtme mund të bie me 3dB.

 

Programues javor

Vendosja e temperatures së dëshiruar, operacionit start/stop për t’ju përshtatur stilit tuaj të jeteses.
Reduktoni konsuminin e energjisë duke vendosur orare për të mos harruar kondicionerin ndezur dhe për të eleminuar vendosjen e temperatures në mënyrë të herë pas herëshme.

 

Dokumenta

MSZ-AP

Broshure

Download
MSZ-AP

Download
Katalog i përgjithshëm

Download