Filter Plasma Quad Connect

Teknologjia e avancuar e filtrimit PLASMA QUAD vjen së shpejti si pajisje e montueshme në të gjithë gamën e kondicionerëve MITSUBISHI ELECTRIC!

Ajo tani është e disponueshme vetem tek modeli i kondicionerëve MSZ-LN.

Ky filtër arrin të pastroj 6 ndotësit kryesor të ajrit në mënyrë eficiente.

Ajo madje arrin të parandalon përhapjen deri në 99.8% të viruseve, përfshirë këtu dhe COVID-19.

*Testuar nga laberatoret Japonez, disponojmë dhe raportet e testeve.

 

zbulo kenaqesine e rehatise perfekte