Produktet

MXZ R32

Ambiente banimi Multi Split

Zhvillimet në seritë MXZ përfshijnë përmirësimin e eficencës dhe fleksibilitetit në sistem.

Go icon

MXZ-HA

Ambiente banimi Multi Split

Njësi e jashtme me shumë porta vetëm për linjen e njësisë së

Go icon

PUMY-SP

Ambiente banimi Multi Split

Sistemet e kondicionimit janë mëse të nevojshme në ambjente të ndryshme sic

Go icon

MXZ R410

Ambiente banimi Multi Split

Zhvillimet në seritë MXZ përfshijnë përmirësimin e eficencës dhe fleksibilitetit në sistem.

Go icon