Produktet

MSZ-LN Hyper Heating

ZUBADAN (-25 °C) Njesi rezidenciale

I krijuar për të plotësuar dekorin modern të ambjenteve të brendshme, seria

Go icon

MFZ-KJ Hyper Heating

ZUBADAN (-25 °C) Njesi rezidenciale

Kapacitet i lartë, kursimi i energjisë dhe dizenjo në harmoni me ambientet

Go icon

Seria PKA Hyper Heating

ZUBADAN (-25 °C) Njesi tregtare

Njësitë murore të brendshme, falë kompaktësisë në dizenjim, japin lehtësi në procesin

Go icon

Seria PLA Hyper Heating

ZUBADAN (-25 °C) Njesi tregtare

Linjë e plotë e produkteve luksoze që japin vlerë të shtuar në

Go icon

Seria PEAD Hyper Heating

ZUBADAN (-25 °C) Njesi tregtare

Njësia e brendshme tavanore  e kësaj serie  vjen në versionin e saj

Go icon

MXZ-VAHZ

ZUBADAN (-25 °C) Multi split

Njësia MXZ ju lejojn krijimin e një oazi komforti në shtëpinë dhe

Go icon

MXZ-VFHZ

ZUBADAN (-25 °C) Multi split

Njësia e re MXZ me gaz R32 ju lejojn krijimin e një

Go icon