Produktet

Zubadan

Sisteme Ajër-Ujë (Pompë nxehtësie) Njësi të jashtme

Seritë ZUBADAN bashkëpunojnë më një teknologji injeksioni FLASH, e cila përmirëson kapacitetin

Go icon

Ecodan

Sisteme Ajër-Ujë (Pompë nxehtësie) Njësi të jashtme

Ecodan është ekonomik, mbrojtës ndaj mjedisit dhe sistemi i gjeneratës së re

Go icon

Mr. Slim+

Sisteme Ajër-Ujë (Pompë nxehtësie) Njësi të jashtme

Një sistem kondicionimi dhe uji të ngrohtë sanitar  Smart, por dhe ekologjik

Go icon