Ecodan

Ecodan është ekonomik, mbrojtës ndaj mjedisit dhe sistemi i gjeneratës së re në sistemet e ngrohjes. Por jo vetëm, Ecodan i Mitsubishi Electric përfshin një pompë me eficiencë të lartë, e cila "merr nxehtësinë e ajrit" dhe e kthen atë në energji të rikuperueshme.  Super inverter, ngrohtësi, rehati e garantuar dhe instalim i thjeshtë.

Ecodan

Dizajn elegant dhe kompakt

  • Dizajn i thjeshtë dhe elegant.
  • Fshehja e vendilatorit me anë të grilave me ngjyrë të zezë.

 

 

Përformancë e lartë

Kompresori i ri është kompakt dhe ka përformancë të lartë.

Eficiencë e lartë energjitike

Eficiencë e lartë energjitike dhe ngrohje e fuqishme në rankun A++.

Kompakte por e qetë

Reduktim i zhurmave deri ne 10dB (A).

Reduktim i zhurmes së vendilatorit, me anë të optimizimit të pozicionit dhe rritjes së diametrit të tij.

Zhurmat e kompresorit janë të mbyllura.

 

Njësitë e brëndshme

Janë të thjeshta për t’u instaluar, mirëmbajtur dhe transportuar.

Njesitë e brendshme janë në dispozicion në:

  • Split ose Packaged.
  • Me ose pa përforcues ngrohtësie.
  • Me ose pa enë të zgjeruar.
  • Kontroll hidrobox-i të gatshëm për uji sanitar me anë të një stand-alone tank

Performancë e lartë për uji sanitar të ngrohtë

Ecodan ju jep mundësinë të kurseni energjinë me ujin sanitar.

Kjo falë një pllake të jashtme e cila shërben për shkëmbimin e nxehtësisë, Ecodan ofron uji të ngrohtë sanitar me eficiencë të lartë. Krahasuar me modelet e mëparshme, modeli i ri është përmirësuar me 17%, duke reduktuar kështu kostot e operimit.

Peshë më e lehtë

Krahasuar me modelet e mëparshme, cilindri i njësisë është 15kg më e lehtë. Kjo falë pllakes së re e cila ka zevendësuar bobinën e mëparshme.

Teknologji unike

Ecodan i Mitsubishi Electric ka funksionalitetin Auto Adoption i cili maksimizon kursimin e energjisë elektrike dhe komfortin tuaj. Përpos kësaj ky funksionalitet arrin që automatikisht të kontrolloj ndyshimin e temperaturave të brëndshme dhe atyre të jashtme, e duke përshtatur në bazë të rrethanave.

Dy zona kontrolli (për ftohje/ ngrohje)

Kontroll i njëkohshëm në dy zona të ndryshme

Me Ecodan, është i mundur kontrollimi i dy zonave të ndryshme rrjedhje temperature. Sistemi mund të përshtatet dhe të mbështes të dy zonat e temperaturave. Për ta kuptuar më mirë po ju japim një shembull: Dhomat e gjumit kërkojnë që radiatorët të kenë një temperature prej 40°C, kurse dhuma e ndenjës një temperaturë prej 30°C.

E njëjta gjë mund të ndodh dhe gjatë ftohjes.
Duke perdorur këtë funksionalitet është e thjeshtë të mbani temperaturat më të përshtatshme dhe rehatshme në cdo dhomë, duke ruajtur energji po ashtu!

Dokumenta

Katalog Teknik

Download
Katalog i përgjithshëm

Download