Produktet

SMALL Y COMPACT

Small Y Compact Sisteme VRF Njesi te jashtme

PUMY-SP (SMALL Y COMPACT) i ri prodhon fuqinë dhe përformancën e një

Go icon

SMALL Y LINE

Small Y Sisteme VRF Njesi te jashtme

Seria SMALL Y (PUMY) e njësive të jashtme nga Mitsubishi Electric, ofron

Go icon

SMALL Y 8HP

Small Y Sisteme VRF Njesi te jashtme

PUMY-P200YKM 8HP i ri është zgjidhja ideale për çdo lloji aplikimi ku

Go icon

Y ECOSTANDARD

Y Next Stage Sisteme VRF Njesi te jashtme

Njësi e jashtme PUHY-P Y KA është  e optimizuar për ftohje sipas

Go icon

Y NEXT STAGE LINE

Y Next Stage Sisteme VRF Njesi te jashtme

Njësia e re e serisë YNW ka 4 shkëmbyes nxehtësie afër vendilarotit

Go icon

R2 NEXT STAGE

R2 Next Stage Sisteme VRF Njesi te jashtme

Njësia e re e serisë YNW ka 4 shkëmbyes nxehtësie afër vendilarotit

Go icon

Y ZUBADAN

Y Zubadan Sisteme VRF Njesi te jashtme

Linja CITY MULTI ZUBADAN kombinon fleksibilitetin dhe fuqinë maksimale në kapacitetin e 

Go icon

WY WR2

WY WR2 Sisteme VRF Njesi te jashtme

Njësia e re e kondensimit të ujit WY dhe WR2 është në

Go icon