WY WR2

Njësia e re e kondensimit të ujit WY dhe WR2 është në dispozicion në dy opsione: Small dhe Large (e vogël dhe e madhe). Modulet e mëdha lejojnë kapacitet deri në 17 kW me vetëm një modul, duke reduktuar kështu sipërfaqen e instalimit me 50% krahasuar me modelet e mëparshme. Për module cifte hapësira mund të ruhet deri në 33%

WY WR2

Reduktimi i peshës

Një ulje e madhe e peshës, duke e bërë modulin më të lehtë nga modelet e mëparshme, deri në 44% duke bërë kështu instalimin dhe transportin më të thjeshtë.

Eficiencë më e lartë energjitike

Njësia e re WY dhe WR2 ju garanton klasin më të lartë në EER dhe COP. Eficienca e energjisë është përmirësuar si në modulet teke dhe cifte, në ngrohje dhe ftohje, deri në 34%. Këto lloje sistemesh janë mes më eficientet në botë, kjo falë përformancës së lartë dhe atributeve konstante të temperatures.

Kontrolli i nivelit të rrjedhës së ujit

Kondensanti i ri i njësisë së jashtme është i pajisur me një sistem kontrolli të shkallës së rrjedhjes, i cili redukton pompimin kur pajisja punon në kushte të pjesshme.

Kontrollimi i shkallës së rrjedhjes përformohet nga një sinjal 0-10V, i cili kontrollon rregullimin e valvules duke e hapur ose duke e mbyllur atë.

 

Avantazhed

Linjat WY dhe WR2 të sistemeve VRF CITY MULTI kanë të gjitha benefitet e një serie Y, duke përdorur njësi kondensimi të ujit. Njësitë  e kondensimit të ujitë të ngrohtë kanë avantazhin e instalimit të njësisë brenda ndërteses, për fleksibilitet më të lartë instalimi.

Dokumenta

Sistemet VRF

Katalog i përgjitshëm

Download