Produktet

PKFY-P VLM

Sisteme VRF Njësi të brendshme Murale

Kondicioneri PKFY-P VLM është zgjidhje e përkryer për ambientet tuaja.  

Go icon

PKFY-P VKM

Sisteme VRF Njësi të brendshme Murale

Dizajn elegant me linja të thjeshta, të pastra dhe me dimensione kompakte.

Go icon

PAC-LV11-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Murale

Modeli LEV11  është krijuar për të lejuar lidhjen e njesisë së brendhsme

Go icon

PFFY-P VKM

Sisteme VRF Njësi të brendshme Dysheme

Kondicioner tokësor me performance të lartë dhe dizenjo elegante për dhomat apo

Go icon

PFFY-P-VCM

Sisteme VRF Njësi të brendshme Dysheme

Njësi tokësore e dizenjuar për t’u montuar në mure, për kondicionim efektiv.

Go icon

PCFY-P VKM-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Tavanor

I dizenjuar dhe nertuar për operim të qetë dhe të thjeshtë, këto

Go icon

PEFY-P VMS1

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Kjo njësi super e hollë (200mm) ofron fleksibilitet maksimal, është praktik dhe

Go icon

PEFY-P VMA-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Njësitë e brendshme kanalore të serisë VMA(L) vijnë në versionin e tyre

Go icon

PEFY-P VMHS-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Seria  VHMS vjen në versionin e saj më të ri me fleksibilitet

Go icon