PFFY-P VKM

Kondicioner tokësor me performance të lartë dhe dizenjo elegante për dhomat apo zyrat tuaja

PFFY-P VKM

Dizajn i sofistikuar

Kondicioneri tokësor i Mitsubishi Electric është kombinimi i përkryer midis dizajnit inovativ dhe linjave të thjeshta.

Konceptuar për të lënë muret të lira, kjo njësi ju jep një ndjesi rehatie gjatë verës dhe kënaqësie në ngrohje gjatë dimrit.

E bardha e shkëlqyer e bën njësinë të përshtatshme për çdo lloji dekorimi.

Fletët horizontale si lart dhe poshtë mbyllen në momentin që kondicioneri fiket, duke e bërë kondicionerin më elegant.

Nje kondicioner shkëlqyer, i mirë dizenjuar dhe inovativ nga Mitsubishi Electric, i cili I përshtatet çdo lloji hapësire.

I hollë për i fuqishëm

Hollësia e njësisë së brendshme shpreh esencen e kompaktësisë. Paneli përpara mund të hiqet dhe të pastrohet, duke e bërë njësinë krejtësisht të lehtë për t’u pastruar.

Larja e thjeshtë në mënyrë periodike e kondicionerit do ta bëj atë jo vetëm të duket i shkëlqyeshëm por do mbaj në maksimum dhe eficiencën e punës.

Shpërndarja ideale e ajrit

Ajeri shpërndahet në mënyrë të fuqishme dhe efektive si në pjesën e siperme dhe të poshtme, duke siguruar temperature të rehatshme në dhomë. Këndi i dalëses së sipërme të ajrit mund të vendoset në 5 pozicione të ndryshme duke u komanduar nga pulti, gjithashtu ka 4 nivele të ndryshme shpejtësie.

Vendosja e saj në pozicion pothujse vertikal eleminon ndjenjën e thatësisë së ajrit.

Dokumenta

PFFY-P VKM

Katalog teknik

Download
Sistemet VRF

Katalog i përgjithshëm

Download