Produktet

PEFY-P VMS1

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Kjo njësi super e hollë (200mm) ofron fleksibilitet maksimal, është praktik dhe

Go icon

PEFY-P VMA-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Njësitë e brendshme kanalore të serisë VMA(L) vijnë në versionin e tyre

Go icon

PEFY-P VMHS-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Seria  VHMS vjen në versionin e saj më të ri me fleksibilitet

Go icon

PEFY-P VMHS-E

Sisteme VRF Njësi të brendshme Kanalor

Seria VHMS është 15% më e qetë gjatë operacionit të punimit krahasuar

Go icon