PEFY-P VMS1

Kjo njësi super e hollë (200mm) ofron fleksibilitet maksimal, është praktik dhe i përshtatshëm për dhoma ku zhurma duhet të jetë minimale dhe njësitë me dimensione vertikale janë esenciale.

PEFY-P VMS1

Super i hollë

Njësia është ekstremisht e hollë, vetëm 200mm lartësi. Ekstremisht kompakte me gjatësi:

7790 mm për njësitë P15 dhe P32

990 mm për njësitë P40 dhe P50

1190 mm për njësitë P63

Mund të montohet lehtësisht në hapësira të vogla.

Pompë kondensati

VMS1 është e pajisur me pompë kondensati si standart.

 

Presion statik i përshtatshëm

Kjo njësi ju jep opsionin e ndërrimit të presionit në 4 nivele të ndryshme (5, 15, 25, dhe 50 Pa).

Njësia është ideale për aplikime të ndryshme.

Rrjedhë ajri e përshtatshme

Njësia gjithashtu ju jep opsionin e ndërrimit të shpejtësisë së ajrit sipas preferencave tuaja, duke ju dhënë 3 mundësi (Low-Medium-High), për të siguruar komfortin tuaj maksimal.

Niveli i zhurmave

Kjo njësi ka nivele të reduktuar të zhurmave.

 

 

Dokumenta

PEFY-P VMS1

Katalog teknik

Download
Sistemet VRF

Katalog i përgjithshëm

Download