SMALL Y 8HP

PUMY-P200YKM 8HP i ri është zgjidhja ideale për çdo lloji aplikimi ku nuk mund të bëhen kompromise me eficiencen , fuqinë dhe fleksibilitetin e instalimit (pra hapësira e instalimit është e limituar).

SMALL Y 8HP

Fuqia e një VRF, eleganca e një Multisplit

Me perdorimin e LEV KIT dhe Branch Box (në 3 dhe 5 versione lidhje), njësia e jashtme SMALL Y 8HP mund të lidhet me të gjitha njësitë e brendshme residenciale dhe tregtare me pamje që janë perfekte për t’u kombinuar në shtëpi apo hotele, ku dizajni dhe eleganca janë faktor vendimtar.

Branch-box

Branch-box-et (me tre ose pesë  lidhje) e rinj janë dizenjuar për të dhënë fleksibilitetin maksimal të mundshëm të konfigurimit, prandaj dhe mund të krijohen mundësi për kombinimin e njësive të brendshme të sistemeve CITY MULTI VRF me ato Residenciale dhe tregtare.

Dokumenta

Sistemet VRF

Katalog i përgjithshëm

Download