SMALL Y COMPACT

PUMY-SP (SMALL Y COMPACT) i ri prodhon fuqinë dhe përformancën e një sistemi VRF residencial me një madhësi të njësisë së jashtë disa herë më të vogël së më parë. Kjo falë dizenjos së vendilatorit të ri.  

SMALL Y COMPACT

Instalim dhe transport i thjeshtë

Madhësia e vogël e PUMY-SP e bëjnë atë të përshtatshme për t’u instaluar në ballkone. Pesha e bën transportin po aq të lehtë.

 

Eficience e lartë energjitike

Pavarsisht madhësisë dhe peshës së ulët, SMALL Y COMPACT i ri ju siguron eficiencë të lartë energjitike, si dhe redukton kostot e operimit.

Super i qetë

SMALL Y COMPACT (PUMY-SP)  është modeli i parë i cili ka dhe jep mundësinë e “Super Silent” mode/opsionit (opsionit “Supër i Qetë). Kjo bën që zhurmat të ulen deri -10dB(A), prandaj kjo njësi ju jep mundësinë ta instaloni dhe në ambientë të cilat duan nivele zhurme të ulta.

 

Lidhje fleksibl

Linja e re SMALL Y COMPACT e bën lidhjen e tij shumë të lehtë, pasi ju jep mundësinë të lidhni tubat në krah të djathtë, poshtë, para dhe mbrapa.

Presion statitik për vendilatorin e njësisë së jashtme

Kjo veçori e bën njësinë fleksibël për t’u instaluar në pozicione të ndryshme.

Lidhshmëria

Njësia SMALL Y COMPACT (PUMY-SP) mund të lidhet me njësitë e brendshme residenciale dhe tregtare me anë të branch-box-it  PAC-MK31(3)/51(3).

Po ashtu ekziston mundësia e krijimit të sistemeve mikse me njësitë e brendshme të sistemit VRF, njësitë e brendshme residenciale dhe ato tregtare. Kjo falë karakteristikave që njësia jep, fleksibeliteti është maksimal për t’ju shërbyer nevojave tuaja.

Branch-Box i ri

Branch-box-et (me tre ose pesë  lidhje) e rinj janë dizenjuar për të dhënë fleksibilitetin maksimal të mundshëm të konfigurimit, prandaj dhe mund të krijohen mundësi për kombinimin e njësive të brendshme të sistemeve CITY MULTI VRF me ato Residenciale dhe tregtare.

M-NET Branch-box

Këto njësi janë të dizenjuara për lidhje direkte me MELANS, për kontroll dhe mbikqyrje. Për të bërë lidhjen e sistemi të kompozuar nga njësi të brendshme residenciale dhe tregtare me një qendër MNET, kështu nuk do të keni nevoj për pajisje të veçanta për çdo njësi të brendshme.

Dokumenta

Sistemet VRF

Katalog i përgjithshëm

Download