Zubadan

Seritë ZUBADAN bashkëpunojnë më një teknologji injeksioni FLASH, e cila përmirëson kapacitetin e ngrohjes së sistemit. Anëtari i ri i serisë siguron përformancë të shkëlqyer ngrohje dhe ne zonat e ftohta.

Zubadan

Performancë ngrohje e përmirësuar

“Injeksioni Flash” unik i Mitsubishi Electric arrin rezultate të shkëlqyera ngrohje. Kjo teknologji ka rezultuar e shkëlqyer në kapacitetin e ngrohjes në temperatura të jashtme të ulta deri në -15 grade , operimi në ngrohje ashtu sic ishte garantuar, kufiri ka shkuar deri në -25 grade. Kjo e bën ZUBADAN përfekte për ngrohjen e shtëpisë në zona të ftohta.

Më tepër rehati

“Injeksioni FLASH” përmirëson qarkun e fillimit (start-up) dhe rigjenerimit nga operimi i shkrirjes së akullit. Operimi i ri i kontrollit të defrostit përmirëson frekuencen e tij. Këto karakteristika bëjnë të mundur që të arrihet temperatura e dëshiruar më shpejtë, dhe kontribon në ruajtjen e temperatures së dëshiruar

Eficiencë e lartë energjitike

Eficience e lartë energjitike si në ngrohje dhe në ftohje, në klassin A dhe A+ në SEER/SCOP

Dokumenta

Katalog i përgjitshëm

Download