MXZ-HA

Njësi e jashtme me shumë porta vetëm për linjen e njësisë së brendshme MSZ-HR

MXZ-HA

Dizajn dhe panel i thjeshtë

Dizajni i thjeshtë bën që kondicioneri të përshtatet me estetikën e çdo lloji ambienti.

 

I thjeshtë për të krijuar kombinime të ndryshme

Dokumenta

Katalog teknik

Download
Katalog i përgjithshëm

Download