MSZ-EF

Konsum i ulët, përformanca lartë dhe qetësia, të gjitha të kombinuara e bëjnë këtë njësi, zgjidhjen më të mirë për ambientet e brendshme, si për komfort ashtu dhe dekor. Vjen në tre ngjyra: e zezë, gri dhe e bardhë.  

MSZ-EF

Kapaciteti në kW

Kapaciteti në kW

Stil dhe Kombimim 

Njësia MSZ-EF është një nga njësitë me dizajnin më të bukur të kondicionerëve mural të MITSUBISHI ELECTRIC.

Ai është fitues i çmimeve ‘reddot’ për dizajn në 2015.

Kondicionerët MSZ-EF janë lehtësisht të kombinueshëm me çdo lloji ambinti ose dekori.

 

Eficiencë energjitike

Të gjitha modelet e kësaj serie kanë shkallë të lartë të kursimit të energjisë elektrike. Të ofruara në një serë kapacitetesh dhe  modelesh instalimi, aplikimi i këtyre serive premton një zgjidhje ideale për cdo përdorues.

Modelet e serisë kanë klasifik energjitik “A+++” në ftohje dhe “A++” ose “A+” në ngrohje (kjo në klimë mesatare*).

Kurse për klimë të butë të gjitha modelet e serisë janë “A+++” në ftohje dhe ngrohje.**

 

*Klimë mesatare i referohet klimës së Strasburgut.

**Klimë e butë i referohet klimës së Athinës.

 

I qetë në punim

Njësitë e brendshme të serisë MSZ-EF punojnë në nivel minimal zhurme 19 dB (A), e njëjta vlerë me përshpëritjen!

 

Njësi të jashtme për zonat e ftohta

Njësitë e jashtme Monosplit janë në modelin standard dhe atë për zona të ftohta, të pajisur me ngrohës elektrik (në bazamtni  e njësisë).

Ky ngrohës parandalon formimin e akullit në bazament kur temperaturat janë posht zeros dhe mbron ventilatorin.

Dizenjo elegante edhe gjatë procesit të punimit

Njësia e brendshme Kirigamine ZEN, ruan formën e saj elegante edhe gjatë procesit të punimit. Ndryshimi i vetëm fizik që ndodh është lëvizja e fletës së daljes së rrymës së ajrit. Si pasojë pamja elegante dhe tërheqëse ruhet edhe gjate procesit te operimit të njësisë.

Sistem WIFI të inkorporuar

Modeli MSZ-EF ka sistem kontrolli WIFI të inkorporuar, e cila ju jep mundësinë të kontrolloni kondicionerin he statusin e operimit nga kompjuteri, tableti ose telefoni juaj kudo që ju ndodheni.

Modalitet Standby i Ulët

Pajisjet elektronike konsumojnë energji elektrike dhe kur ato nuk përdoren. Ndërkohë që ne, mundohemi të ulim konsumimin gjatë përdorimit të pajisjeve, ulja e konsumimit të saj gjatë mospërdorimit është po aq e rëndësishme.

Dokumenta

MSZ-EF

Broshure

Download
Katalog Teknik

Katalog Teknik

Download
Katalog i përgjithshëm

Download