SLZ-M

Kompakt, i lehtë, me 4 drejtime të daljes së ajrit. Komfort maksimal dhe shpërndarje e ajrit në gjithë dhomën.

SLZ-M

Dizajn i bukur

Dizajni i linjes së re katrore 600x600mm e bën lehtësisht të kombinueshme me çdo lloji ambienti dhe dekori. Njësia e brendshme është ideale për zyra dhe dyqane.

Lartësia mbi tavan ësht 245mm

Kjo lartësi e bën më të lehtë instalimin.

Kursimi i energjisë

Kondicioneret SLZ-M janë rankuar A++ në SEER A+ SCOP.

I qetë

Përhapja e ajrit horizontalisht

Kjo mënyrë e bën të mundur eleminimin në mënyrë absolute të ndjesisë së ajrit të thatë. Ideale për restorante dhe zyra.

Instalohet lehtësisht

Sensor 3D i-see

Zbulon nëse ka njerëz në dhomë

Kursim energjie kur ambienti është i zënë.

Kursim energjie kur nuk ka njerëz në dhomë.

AUTO OFF kur ambienti nuk është i zënë.

Zbulon pozicionin e njerëve

Shpërndarja e ajrit direkte dhe jo direkte sipas dëshirës.

 

Dokumenta

Katalog Teknik

Download
Katalog i përgjithshëm

Download