MSZ-DW

E bardhë, me dizenjo elegante e kombinueshme me çdo dhomë, seria e re MSZ-DW me gaz R32 dhe sistem Wifi opsional, është kondicioneri perfekt për ambientet tuaja!

MSZ-DW

Eficiencë energjitike

Të gjitha modelet e serisë kanë klasifikim energjitik “A++” në ftohje dhe “A+” në ngrohje.

* Këto klasifikime bëhen për “Klimë mesatare” . Referencë merret klima e Strasburgut.

** Të gjithë kapacitetet e MSZ-DW-së janë të klasifikuara “A+++” në ngrohje në klimë të butë. Referencë merret klima e Athinës.

Dizenjo e thjeshtë

Njësia e re e brendshme MSZ-DW është kompakte, e thjeshtë, e përshtatshme për çdo lloj ambienti.

Sistem kontrolli Wi-Fi *opsionale

Mund të kontrolloni kondicionerin dhe statusin e operimit me anë të sistemit “MELCloud” nga tableti, telefoni apo kompjuteri juaj.

I qetë në punim

Njësitë e brendshme të serisë MSZ-DW punojnë në nivel zhurme minimale 21dB (A).

Multisplit Inverter

Seria multisplit Inverter MXZ-HA lidhet vetëm me njësinë e brendshme MSZ-DW.

2 deri në 3 njësi të brendshme MSZ-DW dhe vetëm një njësi e jashtme, kështu kurseni para dhe hapësirë me sistemet e kondicionimit Mitsubishi Electric.

Dokumenta

MSZ-DW

Broshura

Download