MLZ-KP

Ju prezantojme një model të ri, kasetë Multi-Split me dimensione të brendshme me pamje e mrpehtë, e të hijshme.

MLZ-KP

Dizenjo e hollë

Lideri në industrinë e kondicionerëve përsa i përket dizenjos dhe bukurisë.

Vendosja në tavan

Vendosja e kondicionereve MLZ-KP në tavan jep ndjesinë e hapësirës dhe komfortit në dhomë.

Kjo gjithashtu është një zgjidhje e shkëlqyer për ambiente ku në mes të dhomës janë instaluar pajisje ndriçimi.

 

Trup i hollë

Njësitë e reja janë të dizenjuara me trup të hollë (185 mm) duke e bërë të lehtë të montohet edhe në zona ku hapësira është e kufizuar.

Rrjedha e ajrit vendoset ne baze te lartësisë së dhomës

Kontrolli i ajrit i drejtimit të ajrit eliminon gjithë ndjesinë e thatësirës së tij. Ajri shpërndahet në mënyrë horizontale. Kjo është ideale për zyra & restorante.

Weekly timer

Vendosje e thjeshtë e temperaturave dhe orareve sipas dëshirës.

Instalim i thjeshtë

Konfigurim Wi-Fi (opsional)

Dokumenta

Katalog teknik

MSZ-KP

Download
Katalog i përgjithshëm

Download