MSZ-HR

Kompakt, dhe përformancë të lartë si në njesinë e brendshme dhe të jashtme. Teknologji e avancuar Inverter për kursimin e energjisë dhe komfort në gjithë ambientin tuaj.  

MSZ-HR

Kapaciteti në kW

Kapaciteti në kW

Dizenjo e thjeshtë

Njësia e brendshme është kompakte, e thjeshtë, e përshtatshme për çdo lloj ambienti.

Eficiencë energjitike

Të gjithë modelet e serisë në kapacitetet 25 te 71 janë të klasës A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje.

I qetë

Operacioni është aq i qetë sa ju do harroni që kondicioneri është ndezur.

Refregjerant R32

Përdorimi i gazit ftohës R32 bën që kondicioneri MSZ-HR të ketë potencial të ulët të ndotjes së ambientit.

Sistem kontrolli Wi-Fi

Ndërlidhësi opsional MELCloud i mundëson përdoruesit të kontrollojë kondicionerët dhe statusin e operimit nëpërmjet kompjuterit, tabletit ose telefonit.

Dokumenta

Katalog Teknik

Download
MSZ-HR

Download
Katalog i përgjithshëm

Download