Kompani e specializuar ne sistemet HVAC dhe sisteme fotovoltaike LONGi
Shpërndarës i Autorizuar HISENSE Sisteme kondicionimi
Shpërndarës i Autorizuar MITSUBISHI ELECTRIC Hydronic & IT Cooling
Kompania sjell prane jush markat CLIVET, AIRSTAR, NOVA CLIMA, SENIO.

Kondicioner MITSUBISHI ELECTRIC, A+++ NE FTOHJE A+++ NE NGROHJE, EKONOMIK, INVERTER, i kuq, i zi, i bardhe, elegant