Kompania UNI-KLIMA njofton pjesëmarrjen në Panairin e Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër organizuar nga Iceberg Exhibitions

UNI-KLIMA, e cila përbëhet nga tre kompani të ndryshme Clima Point Albania, Global Power dhe Hydro Group, ka konfirmuar pjesëmarrjen e saj në Panairin e ardhshëm të Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër organizuar nga Iceberg Exhibitions në datat 5-6 tetor në Pallatin e Kongreseve. 

Theksohet se UNI-KLIMA sponsorizon pjesëmarrjen e Global Power, partneri zyrtar i paneleve fotovoltaike LONGi, Clima Point, distributori zyrtar i Mitsubishi Electric dhe Hydro Group, distributori i Clivet në vend. 

Si një anëtar ‘platinum’ në këtë panair dhe përfaqësues ekskluziv i Mitsubishi Electric Hydronic & IT Cooling në Shqipëri për 20 vitet e fundit, UNI-KLIMA është gati të shfaqë angazhimin e saj të vazhdueshëm ndaj inovacionit në këtë industri dhe zgjidhjeve të qëndrueshme të energjisë. 

Për dy dekada, UNI-KLIMA ka forcuar reputacionin e saj në tregun shqiptar, duke udhëhequr rrugën në ofrimin e teknologjive moderne të ftohjes dhe ngrohjes. Partneriteti me Mitsubishi Electric, një lider global në pajisjet elektronike dhe elektrike, ka qenë thelbësor në riformimin e peizazhit energjetik shqiptar. 

Përveç UNI-KLIMA, në këtë panair do të marrë pjesë edhe Global Power, partneri zyrtar i paneleve fotovoltaike LONGi në Shqipëri. LONGi, njihet në mbarë botën për teknologjitë solare me efikasitet të lartë, duke ngritur më tej statusin e UNI-KLIMA në sektorin e energjisë. 

Clima Point, një tjetër markë prestigjioze nën drejtimin e UNI-KLIMA, shquhet si distributori zyrtar i Mitsubishi Electric në vend. Me angazhimin e saj të palëkundur për cilësinë dhe shërbimin e klientit, Clima Point siguron që produktet më të mira të Mitsubishi Electric të arrijnë në shtëpitë dhe bizneset shqiptare. 

Duke plotësuar këtë grup, Hydro Group prezantohet si distributori zyrtar i Clivet në Shqipëri. Clivet, një lojtar kyç në sektorin e ajrit të kondicionuar, sjell me vete një gamë produktesh që plotësojnë kërkesa të ndryshme energjetike, duke mbështetur qasjen gjithëpërfshirëse të UNI-KLIMA. 

Panairi i Energjisë, Ndërtimit dhe Ekonomisë së Gjelbër me madhështinë e tij dhe theksin në zgjidhjet e të menduarit për të ardhmen, paraqet platformën ideale për UNI-KLIMA për t’u lidhur me kolegët e industrisë, klientët dhe palët e interesuara. Ngjarja premton të jetë një pikë shkëmbimi idesh, me pjesëmarrësit që presin me padurim ofertat e UNI-KLIMA. 

Me këtë panair në horizont, e gjithë vëmendja është kthyer te UNI-KLIMA dhe kompanitë e saj përbërëse. Kombinimi i fuqisë së tyre me anë të partneriteteve strategjike dhe pranisë së qëndrueshme në tregun shqiptar, kanë krijuar skenën për atë që premton të jetë një përvojë e dobishme për të gjithë të pranishmit.

Për detaje të mëtejshme mbi pjesëmarrjen dhe ekspozimet e UNI-KLIMA në panair, na vizitoni në stendën nr. 1, si dhe qëndroni të sintonizuar duke ndjekur përditësimet në platformat zyrtare të mediave sociale.