Pastruesit e Ajrit

Pastruesit e ajrit MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric është shumë i lumtur të lajmëroj daljen në treg të dy produkteve të reja, Pastruesit e ajrit MA-E85R dhe MA-E100R.

Karakteristikat kryesore të këtyre pastuesve të ajrit janë:

 • – Klasifikimi i lart në CARD* (me më shumë se 500 m3/h për modelin MA-E85R dhe mbi 600 m3/h për MA-E100R)
 • – Sensor me teknologji të avancuar për monitorimin e vazhdueshëm të ajrit
 • – 3+1 faza pastrimi, i përbërë nga:
  1. një filtër (për vetë pastrim në modelin MA-E85R)
  2. një filtër shumë eficient HEPA
  3. një filtër karboni që lahet lehtësisht kundër erës
  4. një filtër katalitik (modeli MA-E85R)
 • – Kualiteti i lartë është i kompozuar për mirëmbajtje të minimizuar
 • – Niveli minimal i zhurmes është 22 dB(A)
 • – Smart search (MA-E85R) dhe sistem i sensorit i-see (MA-E100R)
 • – Si. filtrimi i avancuar dhe konsumim i ulët i energjisë

Pse duhet të zgjidhni pastruesit e ajrit MITSUBISHI ELECTRIC

Cfarë është kualiteti i ajrit të brendshëm?

Termi ‘ajër i brëndshëm’ i referohet ajrit në ambiente të mbyllura me impakt direkt te personat që ndodhen në të.

Një hapësirë e tillë, e lirë nga papastërtitë e ajrit kontribuon në një jetesë më të mirë.

Pastruesit e ajrit janë të kompozara nga një ventilator me një seri filtrash me performancë të lartë, të cilat neutralizojnë të gjithë ndotësit e ajrit.

 

Arsyeja që pastruesit tonë të ajrit janë zgjidhja perfekte është për shkak të CARD* të lartë që ato kanë.

Pastruesit MITSUBISHI ELECTRIC arrijnë të pastrojnë sipërfaqe të mëdha, deri 100 m2 me CARD 612m3/h!

Një nga më të mirët në treg përsa i përket pastruesve të ajrit residencial.

*CARD është norma e shpërndarjes së ajrit të pastër