AE200

AE200

Kontrollues 3D me touch

Ekran 10.4” me grafik për funksionalitetin e paraqitjes së ekranit.

Konfigurim dhe menaxhim deri në 50 njësi të brendshme Standalone.

Konfigurim i zgjeruar: menaxhim deri në 200 njësi të brenshme.

Kontroll individual ose kolektiv për grupe, blloqe ose zona.

Ndërfaqe Ethernet për lidhje me sistemet e supervizimit BMS.

Server WEB i integruar për software menaxhimi duke përdor Interent Explorer.

Kart memorie e integruar 2GB SD për ruajtjen e të dhënave.

Menaxhimi i drejtpërdrejtë i 4 matësve të impulsit pa ndërfaqe të jashtme.

Të dhënat e konsumit të energjisë për faturimin që mund të shkarkohen përmes lidhjes në internet.

Mbështetje e plotë për të gjitha funksionet e përparuara të platformës RMI për monitorimin e konsumit të energjisë dhe për menaxhimin me shumë instalime dhe me shumë përdorues.

Funksionet e kursimit të energjisë: Temperatura e mirëmbajtjes, Temperatura e rrëshqitjes, Fillimi i optimizuar, Vendosja e dyfishtë.

Ndërfaqja M-Net me paketën Ecodan (CAHV dhe CRHV).

Lejon lidhje të drejtpërdrejtë me BMS BACnet NEW.

Menaxhim, aftësi funksionale dhe monitoruese superiore me sistemet e reja të kontrolluesve Mitsubishi Electric

Kontrolluesi 3D TOUCH mbështet aftësitë e menaxhimit, operacional dhe monitorues të të gjitha funksioneve të reja të ofruara nga telekomanda e reja të avancuara.

Informacioni në lidhje me okupimin, nivelet e dritës, lagështinë relative në hapësirën e brendshme dhe pikat e dyfishta është i arritshëm direkt nga ekrani dhe përmes WEB.

Fuqia dhe fleksibiliteti në një pajisje kompakte

Edhe pse pothujese e njejte me modelin e mëparshëm AG-150, modeli i ri 3D Touch me kontrollues WEB Server ofron një zonë të madhe ekrani. Fuqi më të madhe përpunimi dhe fleksibilitet të zgjerueshëm për aplikimet e ardhshme.