ME-AC-KNX-100

ME-AC-KNX-100

ME-AC-KNX-100 ndëlidhës BMS

KNX është një nga standardet globale për kontrollin e automatizuar të residencave dhe ndërtesave.

Ky protokoll i hapur siguron përputhshmëri ndër-produkteve midis prodhuesve të ndryshëm.

Mitsubishi Electric ofron një ndërfaqe të aftë për të kontrolluar deri në 100 njësi të brendshme (ME AC KNX – 100) për menaxhimin e një instalimi VRF CITY MULTI me një sistem BMS.