PEA-RP

Nëse dëshironi elegancë dhe stil, ju vjen në ndihmë seria PEA, njësitë e brendshme të së cilës harmonizohen dhe shkrihen tërësisht në dekorin e ambjentit të brendshëm. Për më tepër falë tubave të gjatë në instalim, montimi i këtyre njësive është edhe më i thjeshtë.

PEA-RP

Forma fleksible kanalore mundëson përdorimin e ventilatorëve me presion të lartë statik

Dizenjo fleksible kanalore është inkorporuar me ventilator me presion statik të  njësisë të jashte deri në 150Pa. Mundësitë e shumta në përzgjedhjen e rrymës së ajrit rrisin vlerat e këtij produkti, duke e bërë një ndër zgjedhjet më të mira kur jeni në kërkim të një sistemi efiçent kondicionimi.

 

Gjatësi e tubave të gazit ftohës

Me shtimin e gazit ftohës, gjatësia e tubave është rritur deri në 100 metra. Si pasojë, tani është më e lehtë krijimi i një layout për instalimin e njësisë.

Njësi kontrolli PAR-31 MAA

Njësia e kontrollit PAR-31MAA tashmë mund të kontrollojë 16 sisteme si një grup dhe është zgjidhja ideale në menaxhimin e integruar të kondicionerëve në ndërtesë.

Dokumenta

Katalog Teknik

PEA

Download