PFFY-P VLEM-E

Dizajn i standartizuar me linja të thjeshta. E përshtatshme për të gjithë hapësirat, që nga zyrat tek dyqanet dhe spitalet. Mund të pajiset me një membranë uji për delagështim.  

PFFY-P VLEM-E

Dokumenta

Katalog i përgjithshëm

Download