PINCODE BacNet

PINCODE BacNet

Protokolli BACnet  u zhvillua fillimisht nga ASHRAE në Amerikën e Veriut posaçërisht për aplikimet HVAC (Nxehtësia, Ventilimi, Kondicionimi).

Më pas u miratua gjithashtu në Evropë si një nga zgjidhjet standarde të komunikimit për sistemet e kondicionimit, së bashku me LonWorks ® dhe protokollet e tjera.

Një nga avantazhet më të mëdha të këtij protokolli është shkalla e jashtëzakonshme e përputhshmërisë ndër-kryqe që ajo ofron, duke lejuar që sistemet nga prodhues të ndryshëm të integrohen me njëri-tjetrin.

 

BACnet PINCode është i disponueshëm vetëm për kontrollet e centralizuara të WEB Server 3D (AE-200, EW-50).

Lidhja fizike bëhet përmes kabullit Ethernet me anë të një porte të veçantë në kontrollin e centralizuar.

BACnet PIN Code është në gjendje të trajtojë deri në 50 njësi të brendshme dhe 50 grupe.