PLFY-P VBM

Modeli i ri i kasetës VBM me 4 dalje ajri, ofron 72 konfigurime të ndryshme në përzgjedhjen e rrymës së ajrit dhe është zgjidhja ideale për instalimet në ambjentet me tavanë të lartë deri në 4.2m.

PLFY-P VBM

Përshtatje automatike e shpejtësisë së ventilatorëve

Funksioni i përshtatjes automatike të shpejtësisë së ventilatorëve siguron ngrohje më të shpejtë, menjëherë sapo njësia ndizet. Shpejtësia e ventilatorëve mund të përzgjidhet midis 4 shpejtësive kryesore të ventilimit: “E ulët”, “Mesatare1”, “Mesatare2” dhe “E Lartë” duke siguruar që komforti të ruhet për një kohë të gjatë në ambjent. Për më tepër kjo njësi kursen në mënyrë të konsiderueshme energjinë duke qenë se shpejtësia e ventilatorëve ulet sapo arrihet vlera e dëshiruar e temperaturës në ambjent.

Pompë kondensati

Seritë VBM janë të pajisura me një pompë kondensati të inkorporuar.

Dokumenta

Katalog teknik

Download
Sisteme VRF

Katalog i përgjithshëm

Download