PSA-RP KA

  Një zgjidhje e shkëlqyer kur nevojtet ajër i kondicionuar. Instalimi i këtij modeli (kolonë) është i shpejtë dhe i thjeshtë.

PSA-RP KA

Kapaciteti në kW

Kapaciteti në kW

Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë

Trupi kompakt i njësisë së brendshme (1,900 x 600 x 360 mm) e bën këtë njësi të thjeshtë dhe të shpejtë  për t’u instaluar. Gjithashtu ze hapësirë minimale në ambientet tuaja.

Daljet e tubave

Kondicioneri PSA ju jep mundësinë e instalimit të tij në çdo pozicion madje dhe në cepin e dhomave, falë daljeve të saj për tubat në 4 pozicione të ndryshme.

Pulti

Operim i thjeshtë me anë të pultit PAR-21MAA.

Me ekran LCD për përmirësimin e shikueshmërisë së ekranit.

Përmirësim i funksionaliteteve manaxheriale si:

Weekly Timer

Shumë gjuhë

Auto-OFF

Operation Lock

Dokumenta

Katalog Teknik

Seria PCA

Download
Katalog i përgjithshëm

Download