Zubadan

Seria Zubadan është një ndër seritë unike të llojit të vet e prodhuar nga Mitsubishi Electric që përmirëson ndjeshëm kapacitetin e ngrohjes në sistem. Kjo seri e re është zgjedhja ideale për ngrohjen e ambjenteve në vendet e ftohta.

Zubadan

Performancë e përmirësuar e ngrohjes

Teknologjia e vecantë “Flash Injection” e inkorporuar në njësitë Zubadan, jep një performancë të shkëlqyer në ngrohjen e ambjenteve, ku temperaturat e jashtme janë disa gradë nën minus. Në sajë të pompave të nxehtësisë së Zubadan-it, tashmë është e mundur që të jepet një performancë e shkëlqyer në ngrohjen e ambjenteve edhe kur temperatura e jashtme është -25° C.

Komfort I sigurtë

Cikli I “Flash Injection” i jep mundësinë njësisë së jashtme të mos hasë veshtirësi në procesin e parë të ndezjes dhe të rikuprerohet nga procesi i shkrirjes. Një operacion i ri shkrirje kontrollon dhe përmirëson frekuencën e shkrirjes. Këto tipare bëjnë të mundur që tempreatura e dëshiruar të arrihet më lehtë dhe më shpejt, duke kontrubuar në këtë mënyrë mbajtjen e temp të dëshiruar.

Eficent në kursimin e energjisë

Njësitë fantastike të serisë Zubadan, për më tepër janë kosto efiçente sin ë ngrohje ashtu edhe në ftohje duke arritur përkatësisht klasin A dhe A+ të kursimit të energjisë.

Dokumenta

Katalog Teknik

Download
Katalog i përgjithshëm

Download