Lufthansa Industry Solution

Përgjegjësi, mundësi karriere interesante dhe një ambient tepër i këndshëm pune, Lufthansa Industry Solutions SHPK, e vendosur në Tiranë, aktualisht punëson më shumë se 210 punëtor dhe ofron mundësi punësimi në fusha të ndryshme të industrisë.

 

Zyrat e tyre të reja, tek stadiumi i ri “Air Albania” zën një sipërfaqe të madhe, pothuajse 3000m2, për këtë nevojitej një sistem i fuqishëm dhe eficient. 

 

Me 4 sisteme VRF të montuara, njësi të brendshme kasetë me 4 drejtime (600 x 600 mm), zyrat kanë një pamje moderne dhe interesante.

 

Kasetat kanë një dizajn të bukur, të kombinueshëm me çdo lloji ambienti dhe janë të qetë, nuk ndihen fare gjatë punimit, duke u dhënë punonjësve rehatinë e duhur në punë.