Market ASHEL

Njësite e jashtme të serisë PUHY përdorin një shkëmbyes nxehtësie me katër anë në afërsi të kasës afër ventilatorit.

Kjo zgjidhje konstruktive dhe teknologjike bën të mundur rritjen e eficiencës së shkëmbimit të nxehtësisë.

Departamenti i Inxhinierisë kishte pikërisht këtë karakteristikë të veçantë në mendje kur u projektua sistemi, në mënyrë që të ndihmonte “klientin” të reduktojë faturat e energjisë elektrike. Sistemi i aplikuar punon në mënyrë perfekte dhe investitori po përjeton një eksperiencë unike falë produkteve cilësore të instaluara.

Dizenjo e kasetës me katër drejtime të Mitsubishi Electric i përshtatet shumicës së aplikimeve komerciale falë elegancës dhe stilit të saj.

Karakteristikat e veçanta të kësaj njësie janë funksioni i fryrjes horizontale, fletët që mund të pozicionohen individualisht si dhe mundësia për të instaluar sensorin 3D për sigurimin e komfortit maksimal në ambjent.