PRIVÉ

E rrethuar nga natyra e paprekur e Kepit të Rodonit, vetëm 50 minuta udhëtim me makinë nga Tirana, ju do të gjeni resortin Gjerman PRIVÉ.

Të përbërë nga vetëm 7 vila luksoze dhe 11 apartamente, me arkitekturë moderne dhe konstruksion të standarteve Gjermane.

 

PRIVÉ ka përdorur sistemin Heat Recovery Seria R2 me rikuperim energjie, ku realizohet:

 

Seria R2 është sistemi i vetëm në botë, me dy tuba që realizon ngrohje dhe ftohje të njëkohshme.

 

Si dhe njësi kanalore për ftohje/ngrohje.

Kjo njësi është e fshehur në murë duke bërë që ambienti të ruaj bukurinë dhe hapësirën me anë të grilave të vendosura në tavan.