Ring Center

Perdet e ajrit janë zgjidhja ideale për krijimin e një barriere midis ambjentit të jashtëm dhe atij të brendshëm. Ato janë perfekte për instalime në ambjente tregtare siç është RING CENTER.

Perdet e ajrit ndalojnë papastërtitë e ajrit të depërtojnë në ambjentet e brendshme, duke i mbajtur ato sa më të pastra dhe të shëndetshme.