Kompleksi Erjon

Shoqëria “ERJONI” sh.p.k. e ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1995 në qytetin e Vlorës. Fillimisht ka kryer punime me volume të vogla pune, duke u vleresuar për cilësinë e punimeve të saj, shpejt do të bëhej e suksesshme në këtë treg, duke e treguar këtë me rritjen e volumit të punimeve dhe duke zgjeruar gamën e produktit. Ne vitin 2000 shoqeria transferohet në Tiranë, ku e vazhdon edhe sot aktivitetin e saj.

 

 

 

 

Panorama-1

 

Panorama-21

 

Pronarët e Erjoni Sh.p.k, dëshironin të kishin një sistem ngrohje-ftohje sa më efiçent. Për këtë arsye, nga ana e tyre u mendua që pajisjet për sistemin e kondicionimit të ishin ato të Mitsubishi Electric.

Panorama-72

 

Panorama-35

 

 

Kompleksi tashmë përfiton avantazhet dhe benefitet që vetëm produktet cilësore të ME mund të ofrojnë.

Në objekt janë instaluar njësi të linjës VRF dhe ato të linjës tregëtare çka lejon fleksibilitet gjatë instalimit, performancë të lartë si dhe eficencë në kursimin e energjisë. Ndërkohë njësitë e brendshme janë menduar të jenë njësi kanalore për të reduktuar hapsirat gjatë instalimit dhe për të falur elegancë dhe stil në dekorin e brendshëm.

 

 

erjoni-4

 

 

Pajisjet e përdorura:

erjoni--pajisjet