Te Stela

Te Stela është një ndër komplekset e veçanta të llojit të tij në të cilin klientët mund të gjejnë një gamë të gjerë shërbimesh. Kompleksi ka bar-restorantin, një sallë mbledhjesh, një klub nate, pishinë të brendshme dhe të jashtme, qendër fitnesi dhe SPA si dhe 66 dhoma gjumi duke i ofruar klientit komfort dhe relaks gjatë qëndrimit.

 

stela      Te-stela-z

 

 

Komforti është prioriteti kryesor për çdo biznes të këtij natyre, pasi është arsyeja kryesore për të cilën klientët kthehen sërish, prandaj ofrimi i komfortit është jetësor.

Për më tepër, ofrimi i temperaturës kosntante në varësi të kërkesave të klientit, është thelbësor në ofrimin e një shërbimi të kënaqshëm. Për këtë, për të arritur maksimumin e komfortit për çdo klient, Te Stela ka preferuar të kontraktojë Uni-Klima-n për të realizuar sistemin e kondicionimit duke instaluar pajisjet e Mitsubishi Electric.

Për ambjentet kryesore siç janë salla e madhe e eventeve, bar-restoranti si dhe dhomat e gjumit, është menduar instalimi I njësive kanalore të serisë tregëtare. Të gjitha njësitë e brendshme të instaluara kanë rezultuar një sukses i madh përsa i përket komfortit gjëtë operacionit të punimit dhe efiçencës në kursimin e energjisë.

 

interior-stela

 

 

 

Nga ana tjetër njësitë e vendosura, duke qenë se kërkojnë hapsira të vogla instalimi, kanë dhënë një ndihmë të madhe arkitektëve dhe arreduesve në dizenjimin e ambjenteve të brendshme.

 

Te-Stela-(2)

 

 

Njësitë e vendosura:

per-te-stela1-1024x880